EERST TESTEN, DAN EEN APP

INSTAPPERIODE

Ons doel is om een burgerschapsapp te ontwikkelen, met dagelijkse, actuele items, maar ook met een dashboard waarin je als docent je voortgang met de klas kunt bijhouden. We vinden het belangrijk dat deze app volledig aansluit bij de wensen uit de praktijk. Daarom wordt het materiaal gedurende de instapperiode voordelig op deze website aangeboden en getest. In ruil daarvoor willen we feedback van scholen die meedoen. 

 

EERST EEN WEBSITE, DAN EEN APP

Prijzen

Scholen kunnen voordelig instappen in het project en een heel jaar lang met de hele school voor €600,- dagelijks met de burgerschapstool werken. Met de hele school! Alle docenten ontvangen inloggegevens. Hoe meer docenten meedoen, hoe voordeliger het dus is. Als tegenprestatie vragen we om feedback en evaluatiegegevens.

Wil jij komend schooljaar (2019-2020) gaan werken met Goedemorgen? 

Schrijf je dan nu in!

 

  • Scholen betalen een vast bedrag van €600,-. Voor dit bedrag kunnen alle docenten van een school inloggen en gebruikmaken van het materiaal.

  • Scholen die lid zijn van VOS/ABB krijgen een korting en betalen slechts €450,-.

  • Geïnteresseerde docenten kunnen een persoonlijk abonnement afsluiten voor €14,95. 

 
 
Vul je gegevens in
arrow&v
arrow&v

 

‘Door te werken met Goedemorgen! kom ik op een bijzondere manier in gesprek met mijn mentorklas. Ik sta versteld van de openheid van leerlingen en van de bijzondere verhalen die ik hoor.’  

JESSICA DE BOER, RSG N.O.-VELUWE:

...

VOS ABB logo
logo WW.png