EERST TESTEN, DAN EEN APP

INSTAPPERIODE

Ons doel is om een burgerschapsapp te ontwikkelen, met dagelijkse, actuele items, maar ook met een dashboard waarin je als docent je voortgang met de klas kunt bijhouden. We vinden het belangrijk dat deze app volledig aansluit bij de wensen uit de praktijk. Daarom wordt het materiaal gedurende de instapperiode voordelig op deze website aangeboden en getest. In ruil daarvoor willen we feedback van scholen die meedoen. 

 

EERST EEN WEBSITE, DAN EEN APP

Prijzen

Scholen kunnen voordelig instappen in het project en een heel jaar lang met de hele school voor €600,- dagelijks met de burgerschapstool werken. Met de hele school! Alle docenten ontvangen inloggegevens. Hoe meer docenten meedoen, hoe voordeliger het dus is. Als tegenprestatie vragen we om feedback en evaluatiegegevens.

Wil jij dit schooljaar (2019-2020) nog gaan werken met Goedemorgen? 

Schrijf je dan nu in en profiteer van onze verlaagde prijzen!

 

  • Scholen betalen voor een schoollicentie tot zomer 2020 een vast bedrag van €200,- (normaal €600,-/schooljaar). Hiermee kunnen alle docenten van een school inloggen en het materiaal gebruiken.
    Dus: Hoe meer docenten, hoe voordeliger per gebruiker!

  • Scholen die lid zijn van VOS/ABB krijgen een korting en betalen slechts €150,- (normaal €450,-/schooljaar).

  • Geïnteresseerde docenten kunnen een particuliere proeflicentie tot zomer 2020 bestellen voor slechts €10,- (normaal €14,95). 

 
 
Vul je gegevens in
arrow&v
arrow&v

'Je leert luisteren naar elkaar.

Dat gaat steeds beter.' 

DANIELLE, 14 JAAR, CAMBIUM COLLEGE DE WAARD:

...

VOS ABB logo
logo WW.png