top of page
goedemorgen_logo_los_ONLINE.png
calendar.png
training.png
clock.jpg

Besteed jij graag aandacht aan actualiteit in de klas, maar weet je niet hoe? Vind je het lastig om gevoelige onderwerpen te bespreken? Met Goedemorgen! maak je kleine en grote onderwerpen bespreekbaar. Je leerlingen ontwikkelen een kritische houding en een open mind, en leren hun mening respectvol onder woorden te brengen. En dat draagt bij aan een veilige sfeer in de klas! Meld je dit schooljaar nog aan en profiteer van onze verlaagde prijzen!

Met Goedemorgen! begin je iedere dag met een goed gesprek. Iedere docent - van welk vak dan ook - kan met minimale voorbereiding aan de slag met het materiaal. Zo krijgt burgerschap een structurele plek en wordt het een gedeelde verantwoordelijkheid van de hele school. In slechts tien minuten ga je aan de slag met een tekst, filmpje en/of werkvorm. Bij ieder onderwerp vind je natuurlijk gespreksvragen voor de klas. Benieuwd hoe je Goedemorgen in jouw klas inzet?

Misschien wil je wat extra hulp bij het invoeren van Goedemorgen! op school. Samen met WonderWhy bieden we de training Goedemorgen! Een goed gesprek met je klas aan. In deze training krijg je praktische tips en oefen je met het leiden van een goed gesprek. Wat is jouw rol als docent? Hoe voer je een gesprek over gevoelige onderwerpen? Hoe ga je om met grove opmerkingen? Na de training kun je deze vaardigheden direct toepassen in jouw klas. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Contact

  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

 

‘Door te werken met Goedemorgen! kom ik op een bijzondere manier in gesprek met mijn mentorklas. Ik sta versteld van de openheid van leerlingen en van de bijzondere verhalen die ik hoor.’  

Goedemorgen preview

Meer informatie? Vragen? Neem contact op:

JESSICA DE BOER, RSG N.O.-VELUWE:

...

Uw bericht is verstuurd.

Contact
Nieuwsbrief
bottom of page