DE WERELD IN

JE BROEKZAK

Na de zomer starten we met onze digitale tool. De pilotfase is dan ten einde. Hieronder krijg je een impressie van hoe deze tool eruit gaat zien en hoe deze gaat werken. 

Voordelen van onze digitale tool: 

Altijd actueel 

Gebruiksvriendelijk op alle devices: desktop, tablet en mobiel

Met één klik op de knop of via een korte url toon je de stof op het Digibord  

Toon filmpjes of foto's direct groot op het scherm

Docenteninstructies zijn alleen voor jou zichtbaar 

Krijg inzicht in de voortgang van een klas 

hoe werkt de digitale tool?

Met de digitale tool Goedemorgen! heb je eenvoudig toegang tot de dagelijks items die je met je klas bespreekt. 's Ochtends bereid jij je eenvoudig voor in de app. In de klas laat jij met één klik het materiaal voor de leerlingen zien op het bord. Na afloop houd je de voortgang bij.

voorbereiden

Bekijk eenvoudig welk thema er aan bod gaat komen, en uit welke items je kunt kiezen. 

lesgeven

Selecteer welke klas je voor je hebt. Toon de slides voor leerlingen met één klik of via de korte url. 

afronden

Klaar met je les? Rond je les af in de tool en geef aan hoe de les ging. 

Tip! Check bij het kiezen van je items aan welke domeinen en vaardigheden de klas die je voor je hebt al veel aandacht besteed, en aan welke minder.  

 
 

prijzen & aanmelden

Wil jij je aanmelden om met Goedemorgen! te gaan werken? Vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en sturen de factuur op. 

Prijzen:

  • Een docentenlicentie kost € 49,50. Deze prijs geldt voor één docent voor één schooljaar. Je krijgt het hele schooljaar toegang tot al ons materiaal, met drie keuzes per dag. 

  • Wil jij ook dat je leerlingen hun burgerschapslessen bijhouden in een eigen, persoonlijk logboek? Deze logboeken kosten € 9,95 per stuk. 

  • Wil je graag hulp bij het invoeren van Goedemorgen!, of wil je ondersteuning bij het voeren van een goed gesprek met je klas? Volg dan een (start)training! Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur en de precieze wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.  

Aanmelden
arrow&v

Twijfel je nog of Goedemorgen! bij jullie school past? Bekijk proefmateriaal, neem contact met ons op of vraag een presentatie aan.