GOEDEMORGEN!

OP AFSTAND

GELIJK

AAN DE SLAG!

Het zijn gekke tijden. Nu de scholen gesloten zijn, wordt er veel van docenten gevraagd. Ineens moet je lesgeven vanachter je computer en moeten leerlingen thuis hun huiswerk maken. Als materiaalmakers willen wij je de komende periode ondersteunen. Daarom stellen wij tijdens deze coronacrisis gratis materiaal beschikbaar.

Goedemorgen! is in eerste instantie een gesprekstool waarmee je iedere dag over de actualiteit en burgerschapsthema's praat met de klas. Dat is toch niet te doen op afstand? Zeker wel! Tijdens de coronacrisis maken wij aangepast materiaal. Er staan wekelijks drie opdrachten klaar die je naar je leerlingen kunt sturen, met een duidelijke instructie hoe zij hier op afstand mee aan de slag kunnen. Uiteraard staat de actualiteit centraal.

Je kunt gelijk aan de slag met ons materiaal. Het enige dat we van je vragen is om je eenmalig aan te melden met je e-mailadres. Wij gebruiken dit adres om je iedere vrijdag een overzicht te sturen van het materiaal dat de week daarop voor je klaar staat. Ook houden we je op de hoogte van nieuws omtrent Goedemorgen.